“Ze zijn samen 570 jaar oud: de zussen vestigen een wereldrecord en komen in het Guinness Book of Records”

Op de Hoofdlijn

Deze zes oudere zussen hebben een wereldrecord gevestigd: samen zijn ze meer dan 570 jaar oud. De Overall zussen zijn geboren in Farmington, Missouri, VS.

"Ze zijn samen 570 jaar oud: de zussen vestigen een wereldrecord en komen in het Guinness Book of Records"

De oudste van de zussen, Norma Jacob, is 101 jaar oud, en de jongste, Elma Jennings, is 88 jaar oud. Hier zijn de anderen: Lorene Kollmeyer, 98 jaar oud, Maxine Cole, 97 jaar oud, Doris Griffith, 94 jaar oud, Margaret Norton, 90 jaar oud.

In een interview met ABC7 televisie zei Maxine dat het idee om deel te nemen aan de wedstrijd kwam van haar neef Dean, de zoon van hun oudste zus Norma.

Deskundigen van het Guinness Book of Records hebben onlangs hun leeftijden geverifieerd na het zorgvuldig bestuderen van 100 documenten.

Op het moment van de analyse waren ze samen 570 jaar en 40 dagen oud.

"Ze zijn samen 570 jaar oud: de zussen vestigen een wereldrecord en komen in het Guinness Book of Records"

De zussen poseerden voor een foto waarop ze t-shirts droegen met opschriften voor gemakkelijke identificatie.

Maxine, 97 jaar oud, zei dat ze allemaal werden opgevoed in de First Baptist Church in Farmington, omdat hun ouders hen naar de zondagsschool in de kerk brachten.

“Onze ouders leerden ons de gulden regel: behandelt anderen zoals je zelf behandeld wilt worden. Ze zeiden dat we vriendelijk voor elkaar moesten zijn en van elkaar moesten houden”, zei de oudere vrouw.

Aangezien drie van de zussen in juli zijn geboren, zetten ze de traditie voort die hun moeder was begonnen om elke zomer samen te komen voor een picknick.

"Ze zijn samen 570 jaar oud: de zussen vestigen een wereldrecord en komen in het Guinness Book of Records"

Volgens deze liefhebbende zussen hebben ze hun lang leven en welzijn te danken aan familiewaarden en eenheid. Ze houden ook van hun enige broer, Stanley.

Janet Douglas, een langdurige vriendin van de zussen en klasgenoot van Elma, zei dat het slimme, levendige en vriendelijke meisjes waren die hun broer Stanley met heel hun hart liefhadden.

Rate article
( No ratings yet )
Share to friends
In De Weet
Add a comment