Een 76-jarige grootmoeder bekritiseerd omdat ze zich niet leeftijdsbewust kleedt

Populair Nieuws

Candace Leslie Cima is een 76-jarige vrouw die goed voor zichzelf zorgt en in goede fysieke conditie verkeert.

Deze stralende vrouw met vastberaden schoonheid is een mode-enthousiasteling die zich inzet om maatschappelijke stereotypen te doorbreken.

Een 76-jarige grootmoeder bekritiseerd omdat ze zich niet leeftijdsbewust kleedt

Op zesenzeventigjarige leeftijd veroordeelt deze blogger ageïsme en verdedigt ze het idee dat je op elke leeftijd prachtig kunt zijn.

Ze toont regelmatig haar verschillende looks, van klassiek tot glamoureus, en wordt door sommigen geprezen en door anderen bekritiseerd.

Wanneer we aan oudere mensen denken, zien we ze vaak gekleed in ouderwetse stijlen, met wijde en weinig stijlvolle kleding – een typische oma-look! Maar deze grootmoeder had een andere visie.

Ze weigert absoluut om gelabeld te worden, vooral als het gaat om mode en schoonheid.

Ze gelooft dat vrouwelijkheid niet vanwege de leeftijd moet worden opgesloten.

Een 76-jarige grootmoeder bekritiseerd omdat ze zich niet leeftijdsbewust kleedt

Waarom zou je niet elegant kunnen zijn op zeventigjarige leeftijd? Haar credo is: als haar stijl in twijfel wordt getrokken, roept ze luid dat “ouderdom niet betekent dat je je niet elegant en harmonieus kunt kleden.”

Haar strijd tegen leeftijdsstereotypen begon een paar jaar geleden, toen ze voor het eerst haar Instagram-account opende op 72-jarige leeftijd.

Geïnteresseerd in de wereld van influencers, realiseerde ze zich al snel dat er in haar leeftijdscategorie maar heel weinig waren.

Ze besloot dat te veranderen. Ze stortte zich meteen in deze nieuwe “missie”. Dit leidde ertoe dat ze haar eigen modeblog begon en verschillende video’s publiceerde op populaire platforms zoals TikTok.

Haar inspanningen waren succesvol, want haar boodschap trok snel de aandacht van veel gebruikers. Haar video’s werden zelfs viraal op TikTok en verzamelden miljoenen views.

Een van haar video’s werd 7,5 miljoen keer bekeken en een andere meer dan 5 miljoen keer.

Een 76-jarige grootmoeder bekritiseerd omdat ze zich niet leeftijdsbewust kleedt

Ondanks talrijke kritieken besloot ze, om de wereld te laten zien dat ze zich niet aan de maatschappelijke verwachtingen wil onderwerpen, een video in een badpak te plaatsen.

Het toppunt van protest, zouden sommigen zeggen!

Ongeacht wat haar critici denken, ziet Candace er absoluut verbluffend uit in het prachtige zwarte badpak, dat haar geweldige figuur benadrukt.

Voor deze dame was het dragen van zo’n outfit een geweldige manier om een boodschap te sturen aan iedereen die haar modekeuzes als ongepast en onelegant beschouwt.

Rate article
( No ratings yet )
Share to friends
In De Weet
Add a comment