Een fotograaf legt een tweeling vast die hun 100ste verjaardag viert: onderstaande foto’s

Populair Nieuws

Om hun 100ste verjaardag te vieren, stemde deze tweeling in met een zeer originele fotosessie.

En je kunt wel zeggen dat de getalenteerde fotograaf alles heeft gegeven: de foto’s zijn buitengewoon!

Een fotograaf legt een tweeling vast die hun 100ste verjaardag viert: onderstaande foto's

De setting is verfrissend en toont de twee vrouwen in een betoverende omgeving.

De één draagt ​​roze, de ander draagt ​​blauw. Ze zien er bijna uit als twee “kleine meisjes” die vrolijk voor de camera spelen. Maar dit zijn eigenlijk honderdjarigen! Deze schattige tweeling bewijst duidelijk dat je nooit te oud bent om te feesten.

Er is geen leeftijd om jezelf opnieuw uit te vinden en anderen te verrassen. In dit geval zijn we echt onder de indruk van deze twee dames, fris en levendig, die tijdens de fotoshoot terugkeren naar de kindertijd.

Bekijk deze prachtige foto’s gedeeld door Buzzfeed.

Het is niet elke dag dat je een eeuw leven viert! Nog zeldzamer voor tweelingzussen die al die lange decennia samen hebben gereisd en de beste en slechtste momenten hebben gedeeld.

Een fotograaf legt een tweeling vast die hun 100ste verjaardag viert: onderstaande foto's

Is het geen wonder om nog steeds samen te zijn, hand in hand, en samen een laatste verjaardag te vieren? Dat dachten Maria en Paula Pignaton zeker. Om hun 100ste verjaardag in 2017 te vieren, moesten ze deze bijzondere gebeurtenis onvergetelijk maken.

Als oudste nog levende tweeling in Holy Spirit (Québec) en op de tweede plaats op nationaal niveau, vond fotograaf Camila Lima het geweldig om dit unieke moment te vereeuwigen.

De tweeling was erg verrast door de opstelling die de specialist voor de gelegenheid had voorbereid en omarmde het concept. Sterker nog, ze organiseerde de schattigste en kleurrijkste fotoshoot die je maar kunt bedenken.

Een fotograaf legt een tweeling vast die hun 100ste verjaardag viert: onderstaande foto's

Omringd door een rustieke omgeving te midden van weelderige vegetatie, werden ze omringd door een roze Volkswagen, ballonnen, bloemen en taart. De sterren van de dag begonnen hun 100ste jaar met stijl en elegantie.

Rate article
( No ratings yet )
Share to friends
In De Weet
Add a comment