Op 75-jarige leeftijd is deze oma een “fitness influencer” die een hit is op Instagram: de foto’s hieronder

Populair Nieuws

Tegenwoordig wordt sport beschouwd als een essentiële activiteit voor het welzijn van een persoon. In dit opzicht wordt aanbevolen om regelmatig te bewegen om in vorm te blijven en de gezondheid te behouden.

Op 75-jarige leeftijd is deze oma een "fitness influencer" die een hit is op Instagram: de foto's hieronder

Maar zelfs als de voordelen van sport onbetwistbaar lijken, hebben sommige mensen moeite om in beweging te komen en een regelmatige fysieke activiteit aan te nemen.

Om meer mensen aan te moedigen om aan sport te doen en een gezonde levensstijl te behouden, is een grootmoeder een fitness influencer geworden en deelt ze haar inspirerende fitnessroutine.

Om het immuunsysteem te versterken, de stofwisseling te verhogen en een harmonieuze figuur te bereiken, blijkt sport een krachtige bondgenoot te zijn. Terwijl sommige mensen erin zijn geslaagd hun fysieke verschijning te transformeren door hun fitnessroutines, is iedereen in staat zijn doelen te bereiken met motivatie en doorzettingsvermogen.

Volgens CBC, ontdek het verhaal van Joan McDonald, een 74-jarige fitness influencer, die sociale normen tart en trots laat zien dat ondanks haar leeftijd, haar ijzeren wil haar een ware bron van inspiratie maakt.

Op 75-jarige leeftijd is deze oma een "fitness influencer" die een hit is op Instagram: de foto's hieronder

Met een toenemend aantal volgers op haar Instagram-account onthult de zeventiger haar ervaringen en haar pijnlijkste momenten.

In werkelijkheid had Joan niet altijd een gezonde levensstijl en een slank figuur.

Op 70-jarige leeftijd woog ze 90 kilo en leed ze aan verschillende aandoeningen zoals hoge bloeddruk, gastro-oesofageale refluxziekte, artritis en vochtophoping.

Ze voelde zich ongemakkelijk in haar eigen huid en nam voortdurend medicijnen om haar klachten te verlichten.

Op dat moment informeerde haar dochter, Michelle McDonald, die een fitnesscoach was, haar dat haar overgewicht haar toestand verslechterde.

Op 75-jarige leeftijd is deze oma een "fitness influencer" die een hit is op Instagram: de foto's hieronder

Om haar aan te moedigen tot actie over te gaan, legde ze haar uit dat ze twee opties had: of ze bleef dezelfde levensstijl aanhouden en ondervond de volledige impact op haar gezondheid, of ze besloot radicaal te veranderen en een gezonde levensstijl aan te nemen.

Rate article
( No ratings yet )
Share to friends
In De Weet
Add a comment