Op 93-jarige leeftijd vervult een Amerikaanse oma haar wens om te reizen met haar kleinzoon

Op de Hoofdlijn

De kleinzoon ontdekte dat zijn 93-jarige oma nog nooit had gereisd. Dus nam hij haar mee op een onvergetelijke reis langs 62 bestemmingen.

Hij besloot om haar droom werkelijkheid te maken door haar aan te moedigen om in het moment te leven.

Ondanks een lang leven heeft deze vriendelijke Amerikaanse oma op 93-jarige leeftijd een grote spijt: ze was niet avontuurlijk genoeg om te reizen en nieuwe horizonten te ontdekken.

Op 93-jarige leeftijd vervult een Amerikaanse oma haar wens om te reizen met haar kleinzoon

Joy Ryan, een inwoner van Ohio, heeft altijd gedroomd van het verkennen van de wereld, maar de kans deed zich nooit voor. Toen haar kleinzoon Brad zag hoe haar gevoelens veranderden in spijt, wilde hij iets concreets doen.

Hij besloot om de droom van zijn oma waar te maken door haar de ervaring van haar leven te bieden.

Ontdek haar onvergetelijke en fantastische reis, zoals gemeld door de Britse krant DailyMail in mei 2023.

Het realiseren van dromen is altijd mogelijk. Dat is het motto achter dit mooie verhaal. Na haar hele leven in Ohio te hebben doorgebracht en bitter te betreuren dat ze de wereld niet heeft ervaren, voelde Joy Ryan zich onvervuld.

Deze negentigjarige vrouw kon zich niet meer voorstellen haar huis te verlaten. Maar ondanks haar hoge leeftijd is deze dame nog steeds vol vitaliteit en in goede gezondheid.

Op 93-jarige leeftijd vervult een Amerikaanse oma haar wens om te reizen met haar kleinzoon

Zozeer zelfs dat haar kleinzoon na het uiten van haar wensen en spijt concludeerde dat niets onmogelijk is.

Dus waarom niet morgen beginnen? Hoewel het project absurd leek, deed Brad er alles aan om haar aan te moedigen en over te halen om het avontuur met hem aan te gaan.

Geconfronteerd met de enorme enthousiasme van haar kleinzoon liet Joy zich verleiden door de ervaring.

Zorgen en bezorgdheid maakten al snel plaats voor vreugde en vastberadenheid. In eerste instantie koos het duo ervoor om door de Verenigde Staten te reizen en de pracht van het Great Smoky Mountains National Park te ontdekken.

Reizend naast haar kleinzoon van North Carolina naar Tennessee was oma echt blij met zo’n mooie tijd en gelukkig om adembenemende panorama’s te bewonderen. Bij terugkomst, nog steeds met ogen vol zonneschijn, wilde Brad niet tevreden zijn met zo’n reis.

Op 93-jarige leeftijd vervult een Amerikaanse oma haar wens om te reizen met haar kleinzoon

Hij stelde voor het avontuur te beleven door het hele continent te verkennen.

Haar eerste ervaring was zo lonend en plezierig dat Joy niet aarzelde om te reageren! Sinds die dag hebben ze niet minder dan 62 andere nationale parken bezocht, sommige in Alaska en Hawaï.

Bovendien is hun bandingservaring onbetaalbaar. Gedurende hun reizen naar verschillende landen waar ze zijn geweest, zijn ze “de beste vrienden ter wereld” geworden.

Rate article
( No ratings yet )
Share to friends
In De Weet
Add a comment