Een jonge man wordt chirurg dankzij “Grey’s Anatomy” en is nu adviseur voor de tv-serie

Amusement

Grey’s Anatomy is een Amerikaanse medische dramatelevisieserie gemaakt door Shonda Rhimes en wordt sinds 2005 uitgezonden in de Verenigde Staten en Canada.

Een jonge man wordt chirurg dankzij "Grey's Anatomy" en is nu adviseur voor de tv-serie

Stephen Bergin is een jonge chirurg die door de televisieserie ‘Grey’s Anatomy’ werd geïnspireerd om medicijnen te gaan studeren. Hij fungeert nu op verbazingwekkende wijze als medisch adviseur voor de serie.

Als student keek Stephen graag naar de sitcom en daar werd zijn verlangen om neurochirurg te worden geboren.

Als kijker van de serie, nu 35 jaar oud, had Stephen zich niet kunnen voorstellen wat de toekomst voor hem in petto had.

Stephen rondde zijn studie met succes af en voltooide zijn postdoctorale opleiding aan het Duke University Hospital in de VS.

Daar hoorde hij dat de producenten van “Grey’s Anatomy” op zoek waren naar medische adviseurs voor het 19e seizoen van de serie.

Een jonge man wordt chirurg dankzij "Grey's Anatomy" en is nu adviseur voor de tv-serie

Omdat hij al heel lang fan is van het programma, solliciteerde Stephen onmiddellijk en was succesvol. Hij is al in drie seizoenen verschenen.

“Je wilt experts op medisch gebied hebben, zodat alle verhalen van specialisten realistisch lijken”, zegt Dr. Bergijn.

Stephen’s eerste betrokkenheid was in het 19e seizoen van de serie in 2022. Na een zeer succesvol debuut was hij ook betrokken bij het 20e seizoen.

“Het was echt een leuke ervaring om te zien wat er allemaal komt kijken bij het maken van de show”, zegt de professional, die momenteel ideeën voor seizoen 21 ontwikkelt.

Een jonge man wordt chirurg dankzij "Grey's Anatomy" en is nu adviseur voor de tv-serie

De dokter werd zo goed ontvangen door regisseurs en acteurs dat hij deelnam aan de opnames en zelfs hielp bij de casting.

Stephen is ook populair op sociale media, waar hij nu zijn medische ervaringen en advies deelt.

Rate article
( No ratings yet )
Share to friends
In De Weet
Add a comment